Om Oss

Padel är en av de mest växande sporterna i världen och intresset blir större och större hela tiden. Vi startade denna verksamhet eftersom padel är den absolut roligaste sporten vi testat!


Bana 1:
Vår lokal ligger strategiskt till längs Ringvägen i Strömstad, i affärshuset Ringen. Här parkerar du precis utanför, eller i garaget under huset. Båda parkeringsmöjligheter är gratis! I samma hus finns våra trevliga grannar Ica Kvantum och Jysk.


Bana 2-7:
På Prästängsvägen 9 hittar du våra senaste banor. Bana 2-7. Här har vi 5 dubbelbanor, och 1 singelbana. Här finns det inom kort omklädningsrum för dam och herr med dusch möjligheter.

Välkommen!


Strömstad Padel ingår i Orvelin Group Holding AB

Orvelin Gruppen med huvudkontor i Strömstad är en privatägd koncern som är verksam inom tre huvudsakliga områden: handel, fastigheter samt investeringar.

Orvelin Gruppen har under åren byggt upp många stabila och framgångsrika verksamheter och samarbeten. Koncernen är bland annat delägare och en av grundarna till Nordby Shoppingcenter, ägare till ett 50-tal fastigheter och ett 30-tal butiker – för att nämna några verksamheter.

Orvelin Gruppen är sammanlagt omkring 500 anställda och omsätter cirka 2 miljard kronor.
För mer information om Orvelin Group Holding AB: http://www.orvelin.se.