Prästängsvägen 2 & 9

452 33 Strömstad

Man - Sön

06:00 - 24:00

Boka boende

Behöver du boende när du spelar padel?

På Daftö Resort bor du mitt i äventyret med en fantastisk natur utanför dörren.

Pirathotellets rum finns dubbelsäng och bäddsoffa samt en stor avgränsad uteplats med utemöbler. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. I några av dem är även din hund välkommen in i. Du som tar med sig boendet i form av husbil, husvagn eller tält kan campa med utsikt över Bohusläns skärgård. Och för dig som vill campa på havet finns vår gästhamn med 10 båtplatser.

Välkommen till ett äventyr med tång, salt och pirater på Daftö.

Pirathotellet Daftö

PIRATHOTELLET

PIRATERNA TAR IN PÅ HOTELL

I Pirathotellet bor du mitt i äventyret på Daftö, precis så fint och bekvämt en pirat kan önska sig.

 

STUGOR

HYR STUGA PÅ VÄSTKUSTEN FÖR SMÅ OCH STORA SÄLLSKAP​

I vår stugby finns nio olika stugtyper. Från små, enkla och billiga men fina campingstugor till stora och exklusiva stugor där det inte har sparats på krutet gällande lyx och flärd. Oavsett vilken stuga du hyr bor du nära havet och har utsikt över västkustens skärgård nästan jämnt. Här kan du kombinera boendet med båtturer ut till Koster, bada i poolen eller havet, besöka Strömstads mysiga stadskärna eller uppleva Bohuslän från vår fina strandpromenad tillsammans med familjen, vännerna eller kanske din hund. Välkommen att uppleva Västkusten och norra Bohuslän, nära norska gränsen och 16 snabba motorvägsmil från Göteborg.

CAMPING, TÄLT, HUSVAGN & HUSBIL

VI ÄR EN FEMSTJÄRNIG CAMPING ÖPPEN HELA ÅRET

Här kan du campa med husvagn, husbil eller tält. Alla tomter har el, kabel-TV och fritt Wifi. Hos oss är varmvatten i servicehusen inkluderat för 5 personer. Har du hund finns både hundduschar och plats där hunden kan bada. Läs mer om både de olika tomterna och områdena du kan välja bland. Välkommen till äventyret på vår camping på Västkusten!

GÄSTHAMN

TA BÅTEN TILL ÄVENTYRET

Spenderar du dina sommardagar på Västkusten bland kobbar och skär? Lägg till i vår gästhamn i Strömstad och kombinera det med piratäventyr, restaurangbesök och fartfyllda åk på nöjesparken Daftöland

Här finns 10 båtplatser och du väljer själv om du vill hyra endast platser med el, tillgång till servicehus 6 och wifi eller om du vill köpa till ett resort-band och få tillgång till aktiviteter.